Frissülj fel Te is!

Németh Ferenc, aki svéd masszőrként végzett, sok szeretettel várja mindazokat a vendégeket, akik szeretnének a hétköznapi mókuskerékből kiszállni, és szeretnék magukat megajándékozni egy frissítő, relaxációs masszázzsal.

 

2016-ban kezdtem el a Fizikai közérzetjavító masszőrképzést, miután korábban magam is megtapasztaltam a masszázs jótékony hatásait.

Középiskolai tanulmányaim alatt sok más mellett az emberi test működése is érdekelt, azonban látássérülésem miatt nem volt lehetőségem egészségügyi területen folytatni tanulmányokat. Végül úgy döntöttem, hogy masszőrként próbálok segíteni a hozzám forduló vendégeknek a fizikai panaszaik enyhítésében.

Szakmai készségemet a kaposvári Virágfürdőben mélyítettem el, ahol a wellness részlegben évekig álltam a pihenni vágyó vendégek szolgálatára. Állandó tudásvágyamnak köszönhetően folyamatosan képeztem magam, így sokféle masszázstechnikát sajátíthattam el.

Fontos számomra a helyes életmód megtartása, mert úgy gondolom, hogy: „Az egészség a korona az ember fején.” (Régi egyiptomi mondás)

„Az egészség a korona az ember fején.” (Régi egyiptomi mondás)

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - frissítő masszázs

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - frissítő masszázs)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, melyik szolgálatunkat szeretné felkeresni és miért.

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.