Bibliodráma

5 500 Ft/fő/alkalom (4 óra)

Mit lehet eladni egy tál lencséért?

Milyen lehetett az Édenkert ?

Lehetetlennek tűnő élethelyzetek, örömök és gyászok, áldások és áldozatok.

Lehet-e az ősi történetek, elbeszélések, tanítások nyomán személyes válaszokat találni az emberiség egyik legrégebbi könyvében? Itt és most.

Miért hiteles a szereplők „bőrébe bújva” átélt tapasztalat?

Ha neked is vannak kérdéseid és néhány órád alkalmanként, ha vállalod a csoportban történő részvételt, azaz nyitott és elfogadó, építő jelenléteddel és játékoddal veszel részt benne: szeretettel hívunk és várunk, hogy megismerd a bibliodrámát!

Semmiféle színészi képesség nem szükséges hozzá.

A csoport havonta egy alkalommal, 4 órás időkeretben, minimum 8, maximum 16 fő részvételével zajlik, képzett szakemberek vezetésével. Az alkalmak nem épülnek egymásra, külön-külön is részt lehet venni az egyes csoportüléseken.

Jelentkezni az alábbi űrlapon, vagy személyesen a recepción lehetséges hétköznaponként 8.00 és 20.00 között. A bejelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot és meghívunk a csoportvezetővel való személyes találkozásra, ami feltétele a közös munkának.

 

– amikor a bibliai történet élővé, elevenné, személyesen átélhetővé válik

Elérhető munkatársunk

Védőnőként egy élet – egy kisgyermek, kezdeti éveiben segítek anyákat, családokat. Közben tapasztalom, hogy a beteljesedett vágyak és kiteljesedő életfeladatok gyakran nem csupa örömöt és harmóniát jelentenek életükben, inkább küzdelmes, kétségekkel, félelmekkel néha fájdalmakkal is teli döntések sorozata ez. Segítő hivatásom teljesítéséhez ezért a magam és a rámbízottak „egész”-sége érdekében tanultam mentálhigiénés ismereteket is. Azóta a segítő beszélgetés eszköztárával próbálom a személyes, egyéni segítő-támogató szolgálatot végezni. A bibliodráma pedig személyes és szakmai hitvallásom találkozása. Teljes emberi valónkat érinti, a történeteken keresztül találkozhatunk önmagunkkal, a másik emberrel és Istennel, aki épp e hármasban foglalja össze a tökéletességre vezető utat: Isten, az embertárs és önmagam szeretetét.

Turi Beáta

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - bibliodráma

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - bibliodráma)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.