EGÉSZségért

Szolgálat

Az ÉLET szolgálata testi-lelki-szellemi dimenziókban

Az ELTE-n végeztem biológusként, PhD fokozatot funkcionális MRI témában szereztem. Családakadémia, Családi Életre Nevelés, valamint TeenStar személyiségfejlesztő és szexuálpedagógiai képzésben vettem részt. Ezen kívül a „9 hónap – 1 tanév” életvédelmi és a „Támasznyújtás pre- és perinatális gyász esetén” képzést is elvégeztem.

A Kaposvári Egyházmegye egyik életvédő referenseként szívügyem minden magzati élet védelme, az abortuszok megelőzése. A prevenció mellett fontos számomra a krízisben levő kismamák támogatása. Ezen kívül a magzatvesztés utáni gyászfeldolgozásban segítek, részt veszek a „Ne félj, nem ítéllek el!” lelkigyakorlatok vezetésében, pre- és perinatális gyász utáni támasznyújtásban.

Creighton Módszer oktatóként kiemelt fontosságúnak tartom a gyermekre vágyó házaspárok testi és lelki segítését, valamint a termékenységtudatosság népszerűsítését.
Állandó diakónus férjemmel négy gyermeket nevelünk.

Udvardyné dr. Tóth Lilla

EGÉSZségért Szolgálat szolgálatvezetője, Creighton Módszer oktató

Közel 30 éve dolgozom pszichiáterként . Tréner és pszichodráma asszisztens végzettségekkel rendelkezem, kognitív viselkedésterápiás pszichoterápiás tanulmányokat folytattam , és szükség esetén coachinggal is segítem a hozzám fordulókat. Oktatási területen jelenleg a Meghallgató Szolgálat elméleti és gyakorlati képzését, szupervízióját végzem. Keresztyén szakemberként fontosnak tartom a test-lélek-szellem dimenzióját egyaránt magába foglaló EGÉSZséget, amit elsősorban nem a tünetek hiánya mutat meg, hanem a kapcsolat-sebeink gyógyulását kísérő újrakapcsolódás és békesség önmagunkkal, másokkal és a Feljebbvalóval.
Komplex, egyénre szabott segítséget és fejlődési lehetőséget ajánlok egy védett szakmai térben azoknak, akik világnézettől függetlenül megkeresnek.
Református gyökerű nagycsaládból származom, evangélikus gyülekezetbe járok. Két gyermekem született, férjemmel Kaposváron élünk.

Dr. Zsoldos Enikő

EGÉSZségért Szolgálat szakmai vezetője, pszichiáter szakorvos, tréner, pszichodráma asszisztens, coach