Frissítő masszázs

5 000 Ft/30 perc; 10 000 Ft/60 perc

Frissítő, nyugtató hatású masszázs végzése a jó közérzet megteremtéséért, az izmok ellazításáért különböző masszőri fogások alkalmazásával. A simítások, gyúrások és dörzsölések serkentik a vérkeringést, fokozzák a jó közérzetet és oldják a nyak, vállak és hát feszültségét, mellettük pedig a kezek, a karok és a lábak masszírozására is lehetőség van.

Svéd masszázs fogások, szegment és kötőszöveti masszázs, valamint kimozgatás szerepel a kínálatunkban.

A masszázst szakképzett masszőr végzi.

Elérhető munkatársunk

2016-ban kezdtem el a Fizikai közérzetjavító masszőrképzést, miután korábban magam is megtapasztaltam a masszázs jótékony hatásait.

Középiskolai tanulmányaim alatt sok más mellett az emberi test működése is érdekelt, azonban látássérülésem miatt nem volt lehetőségem egészségügyi területen folytatni tanulmányokat. Végül úgy döntöttem, hogy masszőrként próbálok segíteni a hozzám forduló vendégeknek a fizikai panaszaik enyhítésében.

Szakmai készségemet a kaposvári Virágfürdőben mélyítettem el, ahol a wellness részlegben évekig álltam a pihenni vágyó vendégek szolgálatára. Állandó tudásvágyamnak köszönhetően folyamatosan képeztem magam, így sokféle masszázstechnikát sajátíthattam el.

Fontos számomra a helyes életmód megtartása, mert úgy gondolom, hogy: „Az egészség a korona az ember fején.” (Régi egyiptomi mondás)

Németh Ferenc

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - frissítő masszázs

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - frissítő masszázs)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, melyik szolgálatunkat szeretné felkeresni és miért.

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.