Mentálhigiénés segítő beszélgetés

12 000 Ft/60 perc

A mentálhigiénés segítő beszélgetés egy olyan folyamat, amely során képzett szakember segít az életvezetési nehézségekkel, érzelmi elakadásokkal küzdő, esetenként megroppant személyiségnek. Egyénre szabott segítségnyújtás, amelynek során átdolgozható az elakadás, hozzáférhetővé válnak az erőforrások.
A mentálhigiénés segítő beszélgetés folyamatban valósul meg, leggyakrabban 6 alkalmat jelent, de akár több hónapig is tarthat. Az időkereteket és a folyamat hosszát egyénre szabva, szakmai szempontok alapján határozzuk meg.

A mentálhigiénés szakember rendelkezik a megfelelő szintű szakmai képzettséggel, ismeri a mentálhigiénés jelenségek világát és önmagát is.

A mentálhigiénés segítségnyújtás nem minősül egészségügyi ellátásnak, nem történik diagnosztizálás. Betegségszintet elérő pszichiátriai probléma esetén a hozzánk fordulókat továbbirányítjuk szakellátásba, pszichiátriai / pszichoterápiás rendelésre, személyre szabottan segítve a megfelelő ellátási forma megtalálását.

Elérhető munkatársunk

Alapvégzettségem jogász, 35 éve ügyvédként tevékenykedem.
2013-15 között pszichodráma önismereti csoportba jártam, majd
2016-18 között mentálhigiénés végzettséget szereztem a SOTE mentálhigiéné szakirányú továbbképzésén.
2019-21 között végeztem el a MCSE családterápiás képzésének alap, majd 2021-22-ben a szupervízió I. évét is, így jelenleg képzésben lévő családteraputa vagyok.
2023-ban elvégeztem az Érzelmi Fókuszú Terápiás képzést.
Olyan családokat és párokat várok, akik hisznek abban, hogy a kapcsolatuk helyrehozható, hogy van remény.

Dr. Farkas Géza

Közel öt évtizedes segítői tapasztalatommal, az átélt segítő beszélgetések élménye alapján leszek javára azoknak, akik hozzám fordulnak.

A jelenlétem lényege: meghallgatni, megérteni és együtt keresni a járható utat, amely úton örömforrások rejlenek.  Mindezt 20 év mentálhigiénés képzésben eltöltött egyetemi oktatói munkával is erősítettem.

Feladatomat a teológus, gyógypedagógiai tanár, mentálhigiénés szakember és szupervízor végzettségekkel vállaltam.

A személyes hátterem a több gyermekem és a sok unokám jelenléte.

Vaski Ferenc

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - mentálhigiénés segítő beszélgetés

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Mentálhigiénés segítő beszélgetés)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.