Gyásztanácsadás

12 000 Ft/60 perc

A gyász és a veszteség az emberi élet legnehezebb közös tapasztalata, ugyanakkor feldolgozása olykor elakad. Nincs idő, tér és minta arra, hogyan lépjünk tovább. Sokszor inkább eltemetjük magunkban a fájdalmat és csak későbbi nehézségeink, kapcsolódásaink hívják fel a figyelmet arra, hogy nem végeztük el a gyászmunkát. Amikor az akarás már nem visz előre, segítségünkre lehet egy képzett és tapasztalt útitárs, aki biztonságot adó kísérőként végigjárja velünk a veszteségfeldolgozás útját mindaddig, amíg újra tudunk kapcsolódni a bennünk és körülöttünk lévő ÉLEThez.

A gyásztanácsadás egyéni vagy csoportos folyamata segít megélni, megérteni és feldolgozni a veszteséget, segít “méltón tovább élni”.

Elérhető munkatársaink

Hosszú évtizedek óta dolgozom az egészségügyben, tapasztalatokat szerezve testi és lelki problémák felismerésében, segítséget adva a gyógyulás útján.

Tanulmányaim során ápolói, védőnői, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadói, meseterapeuta és rajzvizsgálati szakember képesítéseket szereztem. Doktori kutatásomat a PTE Pszichológia majd az Egészségtudományi Kar Doktori Iskolájában végeztem a családokat érintő veszteség folyamat és annak feldolgozásának témájában.

20 éve foglalkozom veszteség/gyász tanácsadással, melynek során édesanyákat, családokat segítettem a várandósság, gyermekágyas időszak megakadásaiban, traumák, veszteségek feldolgozásában.

Bornemisza Ágnes

védőnő, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, meseterapeuta, rajzvizsgálati szaktanácsadó

Több, mint 25 éve szegődöm társául azoknak (egyéneknek, csoportoknak), akik segítségért fordulnak hozzám. Kísérem őket kisebb-nagyobb kríziseikben, hogy a nehézségből növekedés, a fájdalomból fejlődés fakadjon. A közös úton új szempontokkal, új eszközökkel, az erőforrások mozgósításával együtt találunk távlatokat. Tapasztalataimban érlelt Reménnyel vagyok jelen azok számára, akik az önmagukkal és másokkal való kapcsolatukban, akár életük értelméről gondolkodva keresnek válaszokat. Világnézeti hovatartozástól függetlenül pszichológusi és szupervizori szakmai eszköztárammal segítek, hogy megtalálják helyüket, és hivatásukban, munkájukban kibontakozzanak. Aki lelkiségi témában szólít meg, azzal az Istenhez fűző egyre bensőségesebb kapcsolat lehetőségeiről beszélgethetünk.

Sok éve tapasztalom a kapcsolódás erejét és azt, hogy az igaz kapcsolatban új élet születik. Hiszek a Találkozás gyógyító erejében, és a Jelenlétben.

A Találkozásban átváltoznak a történeteink, mi magunk is átalakulunk.

Szakemberként, szerzetes testvérként szeretettel várom azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Törőcsik Júlia Mária SSS

Tanácsadó szakpszichológus, szupervizor, gyásztanácsadó, lelkigyakorlat-kísérő

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - gyásztanácsadás

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Gyásztanácsadás)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.