Eloldozva szabadító imaszolgálat

Ez a szolgáltatás térítésmentesen vehető igénybe.

Az Eloldozva imaszolgálat egy szabadító szolgálat. Nem ördögűzés, és nem gyóntatás.

Összehasonlítva egy hagyományos közbenjáró imával, a következő eltérések figyelhetők meg:

Az ismert közbenjáró imánál egy, vagy néhány szándékot megfogalmaz az imakérő, és jellemzően passzív résztvevője az imádságnak. Az Eloldozva ima felkészülést igényel az imakérőtől, amely életen átívelő, szerteágazó kérdéseket tár fel, és az imavezető csak segíti őt ezen az úton. Az ima lépéseiben az imakérő mond ellen Jézus nevében a kapcsolódó lelkeknek, a hazugságoknak, megbocsát azoknak, akik az életében maradandó, rossz emlékeket hagytak.

Elérhető munkatársunk

Udvardy Márton vagyok, állandó diakónus. A házban az evangelizációért és az Eloldozva szolgálatért vagyok felelős. A Joppé Evangelizációs Központ vezetőjeként széleskörű tapasztalatot szereztem az evangelizáció területén, a személyes evangelizációtól a rendezvényeken és kurzusokon át, egészen a városmisszióig.
Mindezek mellett Családakadémia, Családi Életre Nevelés, valamint TeenStar személyiségfejlesztő és szexuálpedagógiai képzésben vettem részt. Ezen kívül a „9 hónap – 1 tanév” életvédelmi és a „Támasznyújtás pre- és perinatális gyász esetén” képzést is elvégeztem.
A Kaposvári Egyházmegye egyik életvédő referenseként szívügyem minden magzati élet védelme, az abortuszok megelőzése. A prevenció mellett fontos számomra a krízisben levő kismamák, valamint az érintett férfiak támogatása. Ezen kívül a magzatvesztés utáni gyászfeldolgozásban segítek, részt veszek a „Ne félj, nem ítéllek el!” lelkigyakorlatok vezetésében, pre- és perinatális gyász utáni támasznyújtásban.

Udvardy Márton

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - Eloldozva szabadító imaszolgálat

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Eloldozva imaszolgálat)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot.