Coaching

12 000 – 15 000 Ft/60 perc

A coaching a coach és az ügyfél közötti olyan együttműködés, melynek célja a személyes és szakmai működés tudatosabbá és hatékonyabbá tétele. A coaching az előrehaladás eszköze, amely katalizátorként segíti az egyént abban, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából. A coachig fókusza mindig a jelenben, az itt és most-ban van, és a jövőre, konkrét célok elérésére irányul. A múltat annyiban érinti, amennyiben ehhez szükséges, de nem számít terápiának, tanácsadásnak, tréningnek vagy mentorálásnak. A coaching egyénre szabott eszközökkel, technikákkal és keretrendszerekkel segít az ügyfélnek célokat tisztázni, ehhez szükséges készségekkel ruház fel, tudatosítja és mozgósítja a meglévő erőforrásokat. Mindez szerződéskötésben meghatározott céllal, fixált számú és időtartamú találkozásokon keresztül történik, coachingban képzett szakember segítségével.

Elérhető munkatársaink

2022-től vagyok Life coach , életvezetési segítő. Hivatásomnak érzem a segítést, a meghallgatást az együtt gondolkodást. Az “engedd el” szerintem nem működik, gondold máshogy, hátha úgy könnyebb megérteni, elfogadni az adott nehézséget. A segítségnyújtás számomra egy lehetőség a bajba jutott emberek nehézségeinek könnyítésére, vagy a gondjaiknak megoldására.

Göldner Krisztina

Coach vagyok. Minden amivel eddig foglalkoztam, amiben képződtem az emberekről szólt: tanító – tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanárként szereztem diplomát, Családakadémiát, Családi Életre Nevelés- valamint Teen Star szexuálpedagógiai képzést végeztem. Ötgyermekes édesanya vagyok.

Abban a partneri támogató folyamatban ami az ügyfél és a coach között működik, a fentiekből nyert tapasztalataim nagyon jól támogatják a munkámat. Hálás vagyok, amiért coach lehetek. Szeretek emberekkel dolgozni, figyelni rájuk, a kapcsolódás számomra erőforrás. Ugyanakkor élvezem, hogy a coaching egy dinamikus, előremutató, tudatosan felépített folyamat. Itt valóban dolgoznia kell az ügyfélnek, gyakran túllépnie magán, amiből én nem is nagyon engedek és amihez támogató, lelkesítő közeget biztosítok.

Szeifertné Győrfy Zsófia

Közel 30 éve dolgozom pszichiáterként. Tréner és pszichodráma asszisztens végzettségekkel rendelkezem, kognitív viselkedésterápiás pszichoterápiás tanulmányokat folytattam, és szükség esetén coachinggal is segítem a hozzám fordulókat. Oktatási területen jelenleg a Meghallgató Szolgálat elméleti és gyakorlati képzését, szupervízióját végzem. Keresztyén szakemberként fontosnak tartom a test-lélek-szellem dimenzióját egyaránt magába foglaló EGÉSZséget, amit elsősorban nem a tünetek hiánya mutat meg, hanem a kapcsolat-sebeink gyógyulását kísérő újrakapcsolódás és békesség önmagunkkal, másokkal és a Feljebbvalóval.
Komplex, egyénre szabott segítséget és fejlődési lehetőséget ajánlok egy védett szakmai térben azoknak, akik világnézettől függetlenül megkeresnek.
Református gyökerű nagycsaládból származom, evangélikus gyülekezetbe járok. Két gyermekem született, férjemmel Kaposváron élünk.

Dr. Zsoldos Enikő

EGÉSZségért Szolgálat - Coaching

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Coaching)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében irányítjuk szakemberünkhöz, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.