Közösségépítés

„Az irgalom nemcsak lehajol, hanem fel is emel.”

Kapcsolatból születünk

kapcsolatban gyógyulunk

Szeretnénk olyan befogadó közösségeket kialakítani, amelyekben a tagok megtapasztalhatják, hogy örülnek nekik és elfogadják őket, megerősítik egymást a jóban és gyógyulást kaphatnak a szeretetlenség sebeire.

Hosszú távon szeretnénk olyan szemináriumokat, képzéseket szervezni, melyek egyéni és társadalmi szinten is segítik az életben való eligazodást, az erkölcsi értékekben való megerősödést.

Szeretnénk teret adni a különböző testi vagy szellemi fogyatékkal élők közösségeinek is.

Klubfoglalkozásainkra várjuk prevenciós és személyiségfejlesztő céllal a gyermekeket, de a fiatalokat és időseket is.

Szeifertné Győrfy Zsófia

Közösségépítés szolgálatvezetője, coach

Szeretnénk behívni a házba az embereket és megmutatni, azokat a kincseket, melyekkel itt gyarapodhatnak. Fontos számunkra, hogy jelenlétükkel, személyükkel ők is gazdagítsák az Irgalmasság Házát. 

Célunk, hogy különféle programokon keresztül értéket adjunk akár információ, akár élmény formájában, melyeket az emberek itt közösségben, másokkal együtt tapasztalhatnak meg.

bővebben…

“Szeretnénk olyan programokat, lehetőségeket szervezni, illetve adni, amelyekben ki-ki megtalálja azt, ami őt egésszé teszi.”

Fausztina Kávézó

Kávézónkba szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen töltenek időt családias környezetben egy finom kávé és helyben sütött süteményeink mellett. Kialakított tereink lehetőséget adnak baráti beszélgetésekre, de csendes olvasásra is, választva akár a könyvespolcainkon kínált köteteinkből.