Szupervízió

12 000 Ft/60 perc

Időnk nagyobb részét a munkahelyen, szakmai szerepeinkben töltjük. Emiatt fontos kérdés, mennyire érezzük magunkat hatékonynak, tudunk-e fejlődni, hogy érint a kiégés jelensége, mennyire érezzük magunkat szakemberként JÓL. 

A szupervízió olyan lélektani munkaforma, melynek célja a személyes, szakmai, és szervezeti kompetencia és hatékonyság növelése, a munkahelyi kiégés megelőzése. A szupervízió a hivatásgondozás és a munkahelyi lelki egészségvédelem hatékony eszköze. Olyan partnerségre épülő, szerződésen alapuló tanulási folyamat, melynek elsődleges célja a tapasztalatokból való tanulás és a szakmai tevékenység reflexiója, ami tudatosabb, egyre professzionálisabb munkavégzést tesz lehetővé. 

A szupervízió biztonságos, szabad, minősítés mentes reflexiós teret létrehozva rálátást biztosít szakmai életünkre, helyzeteinkre és segít saját működésünk tudatosításában, a munkavégzéssel kapcsolatos stresszhelyzetek, munkahelyi problémák, konfliktusok érzelmi elakadások feldolgozásában. A résztvevők már meglévő, munkájukban használt kompetenciájára épít, azokat tudatosítja és fejleszti. ( lásd: Magyar Szupervízorok és Szupervízor – Coachok Társasága )

Elérhető munkatársunk

Több, mint 25 éve szegődöm társául azoknak (egyéneknek, csoportoknak), akik segítségért fordulnak hozzám. Kísérem őket kisebb-nagyobb kríziseikben, hogy a nehézségből növekedés, a fájdalomból fejlődés fakadjon. A közös úton új szempontokkal, új eszközökkel, az erőforrások mozgósításával együtt találunk távlatokat. Tapasztalataimban érlelt Reménnyel vagyok jelen azok számára, akik az önmagukkal és másokkal való kapcsolatukban, akár életük értelméről gondolkodva keresnek válaszokat. Világnézeti hovatartozástól függetlenül pszichológusi és szupervizori szakmai eszköztárammal segítek, hogy megtalálják helyüket, és hivatásukban, munkájukban kibontakozzanak. Aki lelkiségi témában szólít meg, azzal az Istenhez fűző egyre bensőségesebb kapcsolat lehetőségeiről beszélgethetünk.

Sok éve tapasztalom a kapcsolódás erejét és azt, hogy az igaz kapcsolatban új élet születik. Hiszek a Találkozás gyógyító erejében, és a Jelenlétben.

A Találkozásban átváltoznak a történeteink, mi magunk is átalakulunk.

Szakemberként, szerzetes testvérként szeretettel várom azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Törőcsik Júlia Mária SSS

Tanácsadó szakpszichológus, szupervizor, gyásztanácsadó, lelkigyakorlat-kísérő

EGÉSZségért Szolgálat - szupervízió

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Szupervízió)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében irányítjuk szakemberünkhöz, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.