Pszichológiai tanácsadás

12 000 Ft/60 perc

Mindannyian kerülünk olykor olyan helyzetbe, amiről azt érezzük, megpróbálja erőnket, képességeinket, amikor nem látszik, vagy lehetetlennek tűnik, hogyan tovább.

Egy erre képzett, független szakember másként tud segíteni, mint barátaink, családtagjaink. Különösen akkor, ha éppen a hozzájuk való kapcsolódásban van nehézségünk.

A tanácsadás a legrugalmasabb és éppen ezért leghatékonyabb segítői munkamódok közé tartozik, hiszen alkalmazkodik a kliensek valódi szükségleteihez: akár váratlan esemény okozta krízis, akár életszakasz váltások, életszerepek körüli megterhelődések, akár munkanélküliség, vagy éppen betegség okozta helyzet hozza új döntési helyzetbe az élete útját járó embert. A tanácsadás folyamatában a kliensre, mint élete alakítására képes, aktív partnerre tekintünk, mint olyan emberre, aki magában hordja mindazt az erőforrást és lehetőséget, mellyel meg tudja valósítani önmagát új eszközökkel, módokkal gyarapodjék megküzdési repertoárja.

A pszichológiai tanácsadás a professzionális segítő kapcsolati tevékenységek rendszerében olyan behatárolt idejű, pszichoterápiás elméleteken alapuló, etikai és jogi normák által szabályozott szakmai tevékenység, amelynek célja pszichológiailag alapvetően egészséges személyeknek segíteni a fejlődésben, kríziseikben.

A tanácsadás fókuszált közös munkája során a kezdeti feltérképező szakasz után szóbeli szerződéskötés történik. A folyamatban a választott témával dolgozunk, meghatározott ülésszám alatt, a múltbeli eseményeket csak a cél szempontjából érintve, hogy saját egészséges énrészére, erőforrásaira támaszkodva problémáját meg tudja oldani.

Elérhető munkatársunk

Több, mint 25 éve szegődöm társául azoknak (egyéneknek, csoportoknak), akik segítségért fordulnak hozzám. Kísérem őket kisebb-nagyobb kríziseikben, hogy a nehézségből növekedés, a fájdalomból fejlődés fakadjon. A közös úton új szempontokkal, új eszközökkel, az erőforrások mozgósításával együtt találunk távlatokat. Tapasztalataimban érlelt Reménnyel vagyok jelen azok számára, akik az önmagukkal és másokkal való kapcsolatukban, akár életük értelméről gondolkodva keresnek válaszokat. Világnézeti hovatartozástól függetlenül pszichológusi és szupervizori szakmai eszköztárammal segítek, hogy megtalálják helyüket, és hivatásukban, munkájukban kibontakozzanak. Aki lelkiségi témában szólít meg, azzal az Istenhez fűző egyre bensőségesebb kapcsolat lehetőségeiről beszélgethetünk.

Sok éve tapasztalom a kapcsolódás erejét és azt, hogy az igaz kapcsolatban új élet születik. Hiszek a Találkozás gyógyító erejében, és a Jelenlétben.

A Találkozásban átváltoznak a történeteink, mi magunk is átalakulunk.

Szakemberként, szerzetes testvérként szeretettel várom azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal.

Törőcsik Júlia Mária SSS

Tanácsadó szakpszichológus, szupervizor, gyásztanácsadó, lelkigyakorlat-kísérő

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - pszichológiai tanácsadás

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Pszichológiai tanácsadás)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.