Mester Balázs

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden ember megérdemli a támogatást és a lehetőséget, hogy teljes életet élhessen!

 

Öt gyermek édesapjaként családommal Bárdudvarnokon élünk, ahol felnőtt gyermekeink lassan kirepülnek, ketten már saját útjukat járják, míg a többiek még velünk élnek.

14 évig falunk polgármestere voltam, ahol minden erőmmel azon dolgoztam, hogy közösségünk fejlődjön és boldoguljon. Az ott szerzett tapasztalatok és kihívások segítettek abban, hogy még inkább áldozatos és elkötelezett vezetővé váljak.

Nemrégiben részt vettem egy szervezett túrán Erdélyben, amely kifejezetten férfiaknak szólt. A hegyekben töltött hétvége során nehéz körülmények között kellett boldogulnunk. Ez az élmény mély benyomást tett rám, különösen a csapatban betöltött szerepem miatt. Rájöttem, hogy igazán akkor éreztem jól magam, amikor a háttérből tudtam támogatni és segíteni a társaimat. Az, hogy észrevétlenül ott lehettem mellettük a nehézségek és bajok idején, és támogathattam őket, megerősített abban, hogy a helyemen vagyok.

Felnőtt megtérőként találtam meg a hitet, és a Schönstatt Mozgalom aktív tagja vagyok már több mint húsz éve. Ez a közösség és hitbéli útmutatás meghatározó volt számomra mind emberként, mind vezetőként.

 Az Irgalmasság Házának vezetőjeként küldetésem, hogy olyan környezetet teremtsek, ahol mind a munkatársak, mind az általunk segített emberek jól érzik magukat.