Sok évnyi orvosi tapasztalattal szeretnék az Irgalmasság Házában a mozgásszervi panasszal hozzám forduló embereken segíteni. 41 éves kórházi pályafutásom során számos kihívással találkoztam, és mindig a betegek testi-lelki gyógyulásának előmozdítása, mozgásteljesítményük javítása volt a legfontosabb számomra.

Az egyetem elvégzését követően 1980-tól dolgoztam nyugdíjba vonulásig a Kaposi Mór Oktató Kórházban a Mozgásszervi rehabilitációs osztályon. Ez alatt az idő alatt lehetőségem volt széles körű tapasztalatot szerezni a reumatológia és a mozgásszervi rehabilitáció területén egyaránt.

Az évek során sokaknak sikerült az életminőségét javítani az osztályon nyújtott kezelésekkel és gondoskodással. Ezeket az eredményeket természetesen nem egyedül értem el, hiszen a sikeres gyógyításhoz, rehabilitációhoz számtalan szakember összehangolt munkája szükséges, ahol a „karmester” a teamet vezető orvos.

Az „irgalom” reményeim szerint mindig is meghatározó jellemzője volt nemcsak az orvosi munkámnak, hanem a civil életemnek is. Megtapasztaltam, hogy az orvostudomány eszközein túl   a sikeres gyógyításhoz a hitemre, érzékenységemre, odafigyelésre, empátiára is szükség van.

Az Irgalmasság Házában szeretnék a hozzám forduló embereknek szakértelemmel segítséget, tájékoztatást, útbaigazítást nyújtani – nem orvosi rendelés keretében -, hogy az egészségüket minél tovább megőrizzék, illetve visszaszerezzék.

EGÉSZségért Szolgálat űrlap - Mozgásszervi tanácsadás

Bejelentkezési űrlap (EGÉSZségért Szolgálat - Mozgásszervi tanácsadás)

Kérjük, foglalja össze néhány mondatban, miért venné igénybe szolgáltatásunkat!

Az itt megadott adatokat és információkat bizalmasan kezeljük.

Ha nem választott a fenti listából, kapacitásaink függvényében megfelelő szakembert ajánlunk, aki felveszi önnel a kapcsolatot. Indokolt esetben az árból engedmény kapható.